Τρόποι Αποστολής

Tα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τους παρακάτω τρόπους.

ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΗΓΑ

Η αποστολή γίνεται με δικά μας φορτηγά εντός της ευρύτερης περιοχής των Νομών Αργολίδος-Αρκαδίας-Κορινθίας και ως εκ τούτου τα εμπορεύματα μεταφέρονται από έμπειρο προσωπικό και παραδίδονται στον πελάτη σε άριστη κατάσταση . Το κόστος μεταφοράς είναι κατόπιν συνεννόησης. Ο οδηγός μας έχει την δυνατότητα να οδηγήσει στον χώρο που θα του υποδείξετε την παλέτα αν δεν υπάρχουν εμπόδια και σκάλες. Τα εμπορεύματα με μεγάλο βάρος και όγκο π.χ πλακάκια , ηλιακά συστήματα , έπιπλα, κόλλες κ.λ.π , παραδίδονται σε ισόγειο χώρο.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους αποστέλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.

Για όλη την Ελλάδα παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο μεταφοράς που εξυπηρετεί την περιοχή σας.Για μεταφορά στη περιοχή σας ισχύουν οι χρεώσεις του πρακτορείου που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η πληρωμή των μεταφορικών γίνεται στον μεταφορέα κατά τη παραλαβή και αφού πρώτα εχει ελεγχθεί το δέμα.Η παράδοση γίνεται σε ισόγειο χώρο και οχι σε όροφο.Ορισμένα πρακτορεία δεν παραδίδουν κατ’οίκον και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει απο την έδρα τους.

Στις αποστολές με μεταφορική δεν ισχύει η αντικαταβολή. Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της εξόφλησης και κατόπιν συνεννόησης  με το κατάστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα προϊόντα συνοδεύονται μόνο με δελτίο αποστολής.Στις περιπτώσεις αυτές,αφού ενημερωθούμε για την ορθή παράδοση, οι αποστολές τιμολογούνται και τα παραστατικά πώλησης (Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγια Πώλησης) αποστέλλονται, εντός το πολύ 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Ενδεικτικά τα κόστη μεταφοράς στις περισσότερες περιπτώσεις κυμαίνονται ως εξής :

Πλακάκια (κιβώτιο)4 – 7 €
Πλακάκια/Είδη Υγιεινής (παλέτα)25 – 75  €
Έπιπλα Μπάνιου10 – 30 €
Νιπτήρες5 – 10 €
Στήλες ντους5 – 10 €
Καμπίνες7 – 20 €
Λεκάνες Τουαλέτας7 – 20 €
Ντουζιέρες7 – 20 €
Νεροχύτες Κουζίνας5 – 15 €

Για την περιοχή της Αττικής:

1. Eκτός των προαναφερόμενων τρόπων, μπορείτε αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν τα προϊόντα με δικό σας μέσο από τη συνεργαζόμενη μεταφορική ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ (Παρασκευάς Αναστάσιος) , Αγίου Πολυκάρπου 116 , Βοτανικός , 11855, 2103474093.

2.Παράδοση στο χώρο σας με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών επικοινωνήστε με το κατάστημα μας. Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου.

Για την Θεσσαλονίκη:

Μπορείτε αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν ορισμένα προϊόντα με δικό σας μέσο από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας που εδρεύουν εκει(πχ Baklatsidis , Karag , Tema , Blanco , Macart , Sanitec , Acrilan , Adamidis κα)  και να αποφύγετε το κόστος των μεταφορικών.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων 

Τα αποστελλόμενα προϊόντα ελέγχονται πριν παραδοθούν στις εταιρείες μεταφορών και από την εταιρεία μας και από τους μεταφορείς.Για καταστροφή προϊόντων που προέρχεται από την μεταφορά των προϊόντων δεν ευθύνεται η εταιρεία μας καθώς τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα.(Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε επικοινωνία του πελάτη με το πρακτορείο μεταφορών πριν την μεταφορά)

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να ελέγχετε το περιεχόμενο του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του μεταφορέα, για να διαπιστώσετε τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.Σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφραγίσης των προϊόντων.Η μεταφορική εταιρεία έχει υπογράψει και παραλάβει ως άρτιο προς μεταφορά το εμπόρευμα οπότε αυτό ταξιδεύει με την ευθύνη του μεταφορέα.

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος να ζητάτε απο το μεταφορέα να πιστοποιεί γραπτώς και να υπογράψει στο χαρτί της φορτωτικής οτι είναι κατεστραμμένο.

COURIER
Για παραγγελίες μικρού βάρους και όγκου η αποστολή πραγματοποιείται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS & ΕΛΤΑ Courier.

Για την ασφάλεια των παραγγελιών σας, σας συνιστούμε να ελέγχετε το περιεχόμενο του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του ταχυμεταφορέα, για να διαπιστώσετε τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα.Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την ακριβή ημερομηνία παραλαβής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μπορεί να γίνει και αποστολή εμπορευμάτων στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις χώρες τις Ευρωπαικής Ένωσης και στην Κύπρο. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες οι οποίες μπορούν να μεταφέρουνε τα εμπορεύματα στην Ευρώπη. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να σας βοηθήσουμε.